Wurth BH regionalni centri

Wurthovi regionalni centri su prodajni objekti prvenstveno namjenjeni našim stalnim partnerima a funkcionišu na principu i veleprodaje i maloprodaje. Lokacija prodajnog objekta je pažljivo odabrana uz zadovoljavanje ključnih uslova: laka komunikacija i dovoljno obezbjeđenih mjesta za parkiranje.

U našim centrima, samouslužnog tipa, nalazi se asortiman od preko 6.000 različitih artikala i to vijčani program, tiple i ankeri, ručni, elektro i
pneumatski alati, hemijsko-tehnički proizvodi sa primjenom u automobilskoj, drvnoj, metalnoj, elektroindustriji i građevinarstvu, okovi za namještaj i građevinsku stolariju, proizvodi zaštite na radu i mnogi drugi.

Osoblje prodajnih objekata je putem naših seminara osposobljeno da partnerima pruža vrhunsku uslugu i savjetovanje kako u pogledu izbora proizvoda tako i u pogledu njihove pravilne i ekonomične upotrebe.

Wurth Shop

Ukoliko želite ostvariti pravo na direktno veleprodajno ili maloprodajno snabdjevanje putem naših regionalnih centara, a time steći i dodatne pogodnosti, molimo posjetite neki od naših regionalnih centara i ispunite obrazac za izdavanje Wurth identifikacijske kartice.