Početna  |  On-line shop  |  Usluge

Usluge i sistemi


Vodiči za motorno ulje - vodič za Wurth motorno ulje pomaže Vam da pronađete najbolje Triatlon ulje za Vaše motorno vozilo. Filterima izaberite klasu, marku, model i tip Vašeg vozila a mi ćemo Vam predložiti rješenje u vrsti i količini.


Partsmanager - brzo i lako putem interneta pronađite rezervni dio za Vaš Wurth Master električni, akumulatorski ili pneumatski alata izborom na tehničkom crtežu.


ORSY® sistem polica za pohranjivanje, pristup, pregled, kontrolu i dopunu zaliha C-artikala.ORSY®scan - sistem naručivanja putem mobilnog bar kod čitača.REFILLO®mat - ekološki prihvatljiv i ekonomičan sistem dopune aerosol boca.


ARGO portal za online učenje u oblasti održavanja i popravke u automobilskoj industriji.


Master servis - kvalitetan i brz servis za popravku i kalibraciju Vašeg Wurth Master električnog, akumulatorskog i pneumatskog ručnog alata.


Sistemska garancija za kosi krov i ventiliranu fasadu - Do 30 godina duga, jedinstvena, certificirana sistemska garancija za zaptivanje od zraka i vjetra u oblasti kosih krovova i ventilirajućih fasada.


Za krovne i fasadne folije - opisi pozicija za predmjere i predračune radova građevinskih projekata za paropropusne folije, parne kočnice i brane u području zaptivanja termoizoliranih ventilirajućih kosih krovova i fasada.