Wurth BH regionalni centri

WURTH regionalni centri su prodajni objekti prvenstveno namijenjeni našim stalnim partnerima, a funkcionišu na principu veleprodaje i maloprodaje. Lokacija prodajnog objekta je pažljivo odabrana uz zadovoljavanje ključnih uslova: laka komunikacija i dovoljno obezbjeđenih mjesta za parkiranje.

U WURTH centrima, samouslužnog tipa, nalazi se asortiman od preko 3.000 različitih artikala i to: vijčani program, tiple i ankeri, ručni alati, radionička oprema, elektro, aku i pneumatske mašine, hemijsko-tehnički proizvodi sa primjenom u automobilskoj, drvnoj, metalnoj, elektroindustriji i građevinarstvu, auto kozmetika, radna i zaštitna odjeća i obuća, te proizvodi zaštite na radu i mnogi drugi.

Osoblje prodajnih objekata je putem naših seminara osposobljeno da partnerima pruža vrhunsku uslugu i savjetovanje, kako u pogledu izbora proizvoda, tako i u pogledu njihove pravilne i ekonomične upotrebe.

Wurth BH regionalni centri

Ukoliko želite ostvariti pravo na direktno veleprodajno ili maloprodajno snabdjevanje putem naših regionalnih centara, a time steći i dodatne pogodnosti, molimo posjetite neki od naših regionalnih centara i ispunite obrazac za izdavanje WURTH identifikacijske kartice.