Strategija

Kvalitet

Dosljedno svom motu „kvalitet pobjeđuje cijenu“, Wurth je pozicioniran pri samom vrhu kvalitativnog spektra. Mi ne samo da nudimo vrhunski kvalitet kada su u pitanju naši proizvodi, već i kada su pitanju naše usluge.

Wurth - snažan brend

Mi želimo oduševiti naše kupce – bilo gdje u svijetu, identičnim kvalitetom i istim obećanjem našeg brenda. To znači da mi naše kupce svesrdno podržavamo u pronalaženju najboljih rješenja kako bi se oni mogli koncentrisati na svoju osnovnu djelatnost. Predano i strastveno radimo na konstantnom optimiziranju naših proizvoda i usluga.

Komercijalna terenska služba je srce i duša naše kompanije

Jedna od naših posebnih prednosti i ključ uspjeha Wurth Grupe je sistem direktne prodaje putem terenskih prodajnih predstavnika.

Prodajni predstavnik

Skoro 34.000 stalno zaposlenih terenskih prodajnih predstavnika širom svijeta savjetuju naše kupce i brinu se o tome da se zanatskim radionicama i industrijskim pogonima ponude najbolja proizvodna rješenja kreirana prema njihovim potrebama kao i optimalne usluge. Zahvaljujući našoj specijalizaciji kroz divizije auto, metal, drvo, građevinarstvo i industrija, svaki prodajni predstavnik je kompetentna kontakt osoba u svojoj poslovnoj oblasti što osigurava individualno savjetovanje. Ovaj pristup Wurth čini pouzdanim partnerom za 3.6 miliona kupaca širom svijeta.

Aktivni na tržištima u preko 80 zemalja

Mi smo globalni igrač i trenutno smo aktivni na svih pet kontinenata s više od 400 preduzeća. Zahvaljujući tom snažnom prisustvu lako smo dostupni našim kupcima, bilo da su oni male zanatske radionice ili međunarodna industrijska preduzeća. Oni mogu biti sigurni da će dobiti vrhunski kvalitet Wurth proizvoda i usluga gdje god da se nalazili.

Istovremeno, decentralizovana struktura Wurth Grupe pruža mogućnost da se fleksibilno reaguje na zahtjeve lokalnih tržišta i da se prilagodi individualnim potrebama.