Wurth u Bosni i Hercegovini

Logistički centar i uprava

Wurth BH d.o.o. je aktivan na tržištu Bosne i Hercegovine od 1997. godine. Od tada smo kontinuirano rasli te vremenom postali izabrani partner više od 10.000 profesionalaca u svijetu obrta i industrije u Bosni i Hercegovini. Sa svojim logističkim centrom u Sarajevu, regionalnim centrima i prodajnim predstavnicima diljem Bosne i Hercegovine, Wurth BH d.o.o. je u neposrednoj blizini svojih kupaca.

Naših 150 uposlenika, uključujući oko 110 prodajnih predstavnika na terenu, stalno se usavršavaju i nude trajnu podršku našim partnerima u smislu pouzdanosti, profesionalnosti i stručnosti.

„Za svakog kupca njegov Wurth", obećanje je našeg preduzeća i obavezuje nas da zadovoljimo specifične potrebe svakog kupca ponaosob.

Kvalitet ispred cijene

Wurth je oduvijek posebnu pažnju posvećivao optimizaciji i afirmaciji kvaliteta. Kvalitet i sigurnost su temeljne vrijednosti koje Wurth stalno unapređuje. To se ne odnosi samo na proizvode u našem asortimanu već i na naše uposlenike, usluge te procese koji su dizajnirani na način da su sigurni i transparentni čime postižemo jednostavnost, lakoću i izuzetnu ekspeditivnost u radu sa klijentima.

U ponudi Wurth BH d.o.o. nalazi se preko 150.000 artikala kao što su vijci, matice i ostali standardizovani pričvršćivači, tiple i ankeri, ručni, električni, akumulatorski i pneumatski alati, materijali za bušenje, brušenje, rezanje, sječenje, zavarivanje, hemijski proizvodi sa primjenom u automobilskoj, metalnoj, drvnoj industriji, građevinarstvu, rudarstvu i poljoprivredi, okovi za namještaj i stolariju, materijali za električne i mašinske instalacije kao što su instalacije grijanja, klime i ventilacije te instalacije solarnih sistema, radionička oprema, kapitalna oprema za auto radionice, potrošni auto dijelovi te oprema i sredstva zaštite na radu. 

Pored proizvoda u ponudi Wurth BH d.o.o. se nalaze i razne usluge i sistemi kreirani da olakšaju posao našim klijentima, smanje troškove i povećaju profitabilnost. Tu spadaju:

  • On-line shop sa uključenim certifikatima, atestima, uputstvima za upotrebu te sigurnosnim i tehničkim listovima za upotrebu, manipulaciju i ponašanje u slučaju nesreće kod primjene hemijskih artikla,
  • ORSY sistem skladištenja, preuzimanja i dopunjavanja zaliha,
  • ORSYscan sistem automatskog inventurisanja zaliha i kreiranja narudžbe putem bar koda,
  • REFILLO sistem dopuna boca pod pritiskom,
  • MASTER servis za električne, akumulatorske i pneumatske alate,
  • WOW! Servis za održavanje i popravku kapitalne radioničke opreme,
  • isporuka u roku od 24 sata, isporuka iz inostranstva u roku od 72 sata,
  • usluge savjetovanja,
  • pomoć pri projektovanju i izgradnji te tehnički treninzi i seminari koje pruža naše kvalifikovano osoblje.

Naša filozofija zasniva se na poštovanju temeljnih vrijednosti: predanost prema poslu, potrebama i različitostima naših partnera, poštovanje uposlenika, usmjerenost na kvalitet i izvrsnost, optimizam i dinamičnost.