Wurth kao poslodavac

Wurth kao poslodavac

Wurth svoj uspjeh temelji na uspjehu svojih uposlenika. Mi želimo da svaki novi član našeg tima u Wurthu pronađe više od posla.

Wurth je, bez predrasuda i iznimki, prijatelj talenata i postignuća. Jedini uslov za sve je da dijele našu viziju, naše ciljeve, naše ambicije i vrijednosti.

Otvorenost
Tradicionalno, Wurth nudi svakome iste mogućnosti zapošljavanja. S univerzitetskom diplomom ili bez nje, sa ili bez radnog iskustva, osoba s invaliditetom, žena ili muškarac, sjever ili jug, zapad ili istok ... Wurth ne pravi nikakvu razliku. Ono što je važno je Vaša karijera i ono što želite izgraditi, Vaše ambicije, Vaša energija, Vaša osobnost i Vaša sposobnost da sa nama dijelite velike planove za budućnost.

U Wurthu, kao internacionalnoj grupi otvorene kulture, smatramo da je bogatstvo u raznolikosti, da individualne razlike i specifičnosti ne predstavljaju prepreku već upravo suprotno: one su ogroman potencijal napretka. Ta vizija je jedan od temelja naše HR politike, koja se ne zaustavlja na zapošljavanju. Wurth razvija dinamičan plan karijere u kojoj je sve moguće za svakoga, sve vrijeme.

Würth je prisutan u 80 zemalja s više od 400 preduzeća. Wurth Grupa zapošljava više od 78,500 ljudi širom svijeta, uključujući skoro 34,000 prodajnih predstavnika na terenu, što je najjača prodajna sila u svijetu.

Ovaj uspjeh Wurth Grupa duguje neprikosnovenoj odanosti svojim temeljnim vrijednostima (kvalitet, servis, inovativnost, poštovanje), ali i talentu i zajedničkim ambicijama svojih uposlenika.