Radna mjesta

Wurthov cilj je postići najviše standarde kvaliteta u svim segmentima poslovanja. Naš kontinuirani rast, orijentisanost prema kupcu i njegovim potrebama, kao i korporativna kultura usmjerena ka ljudima i njihovim potencijalima, nudi izvrsne mogućnosti u različitim poslovnim područjima.

Preduzeću koje stremi kvalitetu u svim segmentima, dobri zaposlenici su uvijek u fokusu.
Posebnu pažnju posvjećujemo osoblju na terenu jer oni ostvaruju naš prvi kontakt s kupcima i značajno utječu na ugled našeg preduzeća.

Upoznajte se s nekim od naših radnih mjesta!

Komercijalni poslovi

Mi volimo prodavati!
Naši uposlenici na komercijalnim poslovima su uvijek na raspolaganju našim kupcima. Oni su zaštitni znak našeg preduzeća. Kontinuirano učenje i praktično iskustvo je neophodno, ali to nije sve:
Prodavati znači komunicirati, fascinirati, motivirati!

Saznaj više

Uredski poslovi

Ured za podršku terenske prodaje
Uposlenik u uredu za podršku terenske prodaje zadužen je za podršku našim terenskim prodajnim predstavnicima. Odgovoran je za praćenje narudžbi, cijena i izradu ponuda po zadanim parametrima.


Saznaj više

Logistika

Logistika je srce Wurtha. Odavde, mi opskrbljujemo naše kupce i ovdje je temelj našeg uspjeha. Posao u odjelu logistike podrazumijeva skladištenja, pripremu i distribuciju robe, u skladu sa pravilima i procedurama.Saznaj više