Uredski poslovi

Uredski poslovi
Ured za podršku terenske prodaje

Uposlenik u uredu za podršku terenske prodaje zadužen je za podršku našim terenskim prodajnim predstavnicima. Odgovoran je za praćenje narudžbi, cijena i izradu ponuda po zadanim parametrima.

Pored toga stara se da svi zahtjevi kupaca, proslijeđeni putem terenske komercijalne službe budu obrađeni od strane odgovarajućih službi preduzeća.

Menadžer za proizvode

Radi na ažuriranju i obnovi stalnog komercijalnog programa kompanije, predlaže uvođenje novih proizvoda u skladu s našom poslovnom strategijom. Priprema i održava seminare i tehničke treninge. U stalnom je kontaktu sa okolinom: kupcima, dobavljačima i našim prodajnim predstavnicima.

Računovođa

Obrađuje fakture dobavljača ili kupaca: Primanje, knjigovodstvo, plaćanje u skladu sa zakonskim propisima i pravilima preduzeća. Može učestvovati u izradi prognoza i planova.

Kreditni menadžer

Uspostavlja ravnotežu između poslovne strategije i svakodnevnog poslovanja. Prati i osigurava razvoj prodaje kroz balans između poslovnih interesa i financijskih potreba. Radi na smanjenju rizika i poboljšanju naplate od kupaca.

Wurth pravnik

S ciljem zaštite interesa kompanije osigurava pravilnu primjenu zakonskih propisa.

Pored nabrojanih naravno da postoje i druga radna mjesta po funkcijskim odjeljenjima kao što su finansije, personalno odjeljenje, marketing, nabava, informacione tehnologije i slično. Kao zaposlenik u bilo kojem od njih možete, u dinamičnom okruženju sa jednostavnim pristupom do svih važnih odluka, staviti svoje znanje u praktičnu primjenu i učiniti da se različiti projekti pokrenu.