Divizija metal

Divizija Metal
Poddivizija metal

Ova poddivizija direktno opslužuje kupce metalske i metaloprerađivačke industrije, kao što su metalne i čelične konstrukcije, bravarske radnje te proizvodnja mašina i vozila. Poddivizija metal je fokusirana na obezbjeđivanje sistema ankera i tiplova, ručnog alata, električnih mašina, DIN i normiranih dijelova te materijala za obradu i preradu različitih metala.

Poddivizija instalacije

U fokusu poddivizije instalacije su firme iz branši električnih, plinskih i vodoinstalacija, instalacija grijanja i proizvođači klima - uređaja i rashladnih uređaja. Proizvodi koji se ovdje nude su širokog spektra: od brzih montažnih sistema preko izolacionih materijala pa do sistema postavljanja kablova i materijala za instalacije u oblasti elektrotehnike.

Poddivizija održavanje

Ova poddivizija obuhvata najrazličitije kupce: radionice za popravku unutar industrijskih preduzeća, održavanje zgrada i tehnike hotela, aerodroma, bolnica, pozorišta, preduzeća za reciklažu i prečišćavanje otpadnih voda ili preduzeća za kreiranje vrtova i krajolika. U prvom redu, na raspolaganju stoji kompletan asortiman proizvoda za sitne popravke kao i za servisiranje, održavanje i njegu.